ПРОДУКТИТЕ! - и хубави, и лоши

Място да похвалим или развенчаем продуктите, които купуваме. И да разберем как да си ги приготвим сами!

ПРОДУКТИТЕ! - и хубави, и лоши

Мнениеот Ilka_Hristova » 13 Ное 2009, 15:55

Здравейте! Решихме тук да пуснем една нова тема, която да е свързана с продуктите, които купуваме. За да сме полезни на всички при избора на продуктите, с които са отрупани щандовете. Нека всеки влюбен от пръв поглед в някой продукт или разочарован от него да сподели с нас впечатленията си. :!: :idea:
Мечтите са първата стъпка към успеха, стига да го пожелаеш!
Аватар
Ilka_Hristova
Модератор
Модератор

Re: ПРОДУКТИТЕ! - и хубави, и лоши

Мнениеот FindingTheWay » 13 Ное 2009, 22:58

Ами да видим:
едно от "откритията" ми в магазините беше напр. рукулата. Тя е нетрадиционна за нашата кухня, така че за мене определено може да се класифицира в графата "продукт", а и няма как да направя някакви аналогии с различни производители. Във всеки случай бях очарована... и от това си страдат тези около мене :D , защото от време на време се появява на трапезата....
Е, аз съм толерантна и не искам всеки да приема моите вкусове :wink: !
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get.
Forrest Gump
Аватар
FindingTheWay
Фен
Фен

Мнениеот Ilka_Hristova » 03 Дек 2009, 10:19

Видях, че се говори в Лафче за Корите на сач на Белла! Отрковено казано на мен много ми харесват. Доволна съм от тях, защото баницата става като приготвяната от баба ми едно време - домашна, а аз съм малко сантиментална и това ме отвежда назад към щастливото ми детство!
Аватар
Ilka_Hristova
Модератор
Модератор

Мнениеот preslavska » 03 Дек 2009, 12:02

А ти защо не оправиш тази тема, така както ми беше идеята :lol: така не ми харесва и ням ада пиша в нея :P пък! :lol:
Яжте! Пийте! И си носете новите дрехи, че да не ги носи втората жена на мъжа Ви! :)
Аватар
preslavska
Гуру
Гуру

Мнениеот Ilka_Hristova » 03 Дек 2009, 15:02

Ох, ти ще ме умориш, бре жена! Защо да не пишеш много си ни е хубава темата! НЕка не се набива в очи! :wink:
Аватар
Ilka_Hristova
Модератор
Модератор

Мнениеот preslavska » 03 Дек 2009, 16:41

А защо пък да не се набива на очи :eek:
Яжте! Пийте! И си носете новите дрехи, че да не ги носи втората жена на мъжа Ви! :)
Аватар
preslavska
Гуру
Гуру

Мнениеот preslavska » 21 Яну 2010, 13:54

Преди няколко месеца се натъкнах на много хубаво сирене - овче е обаче, доста време ползвах продуктите на Филипополис, сирене, кашкавал, от серията Грация, както и вакуумирани други тяхни видове сирена, кисело и прясно мляко, но лека-полека продуктите им взеха да не ми допадат, някак си незнайно защо, все така се получава в БГ, губят първоначалните си хубави качества :lol: та това сиренце е на "Момчеви" - не е вакуумирано, т.е. от тенекия е, хубаво е, не е солено и не е необходимо да се изкисва във вода, притежава вкус на хубаво узряло сирене, цената на кг в магазина, от който го купувам е 6.40лв./кг. :) то вярно, в Жанет доста намалиха цените и бият дори борсите по това си качество, но мисля, че и по магазините, ако го има няма да е повече от 7.50-7.90лв./кг., което е непривично за овчо сирене :wink: продължавам да се убеждавам, че в България няма аналог цена=качество :wink: В същия магазин сега предлагат нови млечни продукти, на нова фирма :wink: семейна мандра :? доволна съм и от тях, ще ви пусна снимки и на техните продукти :wink:
овче сирене от мандра "Момчеви" Изображение
Аватар
preslavska
Гуру
Гуру

Назад към Продукти